Admin Guidelines

1. Der må under ingen omstændigheder gives Mute ud til folk uden en god grund. (Maks 60 min)

2. Mute må kun benyttes hvis der bliver mic spammet meget af en person, afspillet musik, truet over voice chat eller bare snakker grimt til andre spillere. (Maks. 60 min), hvis i mener der skal hårdere straf til kontakt en admin og har bevis klar for hvad personen har gjort.

3. Det er ikke tilladt at benytte Fun Commands som
Slay/Burn/Drug medmindre ALLE på serveren er med på at der bliver brugt
disse commands (Lav en vote om der skal benyttes en Fun Command).

4. Map Votes, FF Votes og Gravity Votes er ikke tilladt at lave.

5. Der må under ingen omstændigheder gives Kick eller Ban ud til folk uden en god grund.

6. Kick eller Ban må kun benyttes hvis der bliver brudt en server regel af en person flere gange i træk.

7. Gag må kun blive benyttet hvis der bliver skrevet grimme ting i chatten, en person som spammer med vilje eller en person som fortsætter en diskussion i chatten. (Maks 60 min) Mener i der skal hårdere straf til, kontakt en admin med bevis.

8. Det er tilladt at benytte Slay commanden hvis der er en spiller der camper eller overtræder reglerne. Ellers skal kommandoen ikke bruges!

9. Det er under ingen omstændigheder tilladt at bruge Teleport commands på sig selv eller andre. (Untagelsen er hvis en person er stuck så skal de teleportes til omkring samme lokation og ikke videre i banen).

10. Det er ikke tilladt at rykke en spiller fra det ene hold til det andet, medmindre spilleren er indforstået med dette.

11. Det er ikke tilladt at respawn andre.

12. Det er ikke tilladt som Admin, at give Ban uden en grund hvis dette sker, vil det medfører fjernelse af Admin. Optag det og send til en admin eller Head-admin 

13. Det er ikke tilladt for en Admin at bruge commands som giver en fordel på sig selv.

Disse regler kan ændre sig med tiden, så sørg for at tjekke dem engang imellem for at være sikker på de nye regler.

Overtrædelse af disse regler vil medføre at man mister sit Admin uden advarsel. Ved tvivl omkring dette spørg altid en Head-Admin eller Ejer på serverne eller på discord.